Sevagram zoekt een

Verzorgende IG vaste nachtdienst locatie Ter Eyck

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Onze bewoners van de afdelingen PG en Somatiek op locatie Ter Eyck zijn op zoek naar een verzorgende IG die verantwoordelijk is voor de zorg in de nacht waarin veiligheid en rust centraal staan.

Ben jij de verzorgende IG die deze uitdaging aangaat? We maken graag kennis met je!

Als Verzorgende IG bij locatie Ter Eyck ben je, samen met een aantal collega’s, verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je voelt goed aan wat een bewoner wil en nodig heeft, en probeert te allen tijde in die behoefte te voorzien. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Dit doe je onder meer door je in te leven in zijn situatie en – daar waar dat mogelijk is – naar zijn wens te handelen. 

Zo maak jij het verschil

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van onze bewoners.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd Verzorgende IG mbo-niveau 3;
  • Jij bent in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Jij doet er alles aan om jouw werk iedere nacht opnieuw tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor locatie Ter Eyck.

Zo maken wij het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Salaris conform FWG 35, cao VVT;
  • De uren zijn bespreekbaar, onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 20 uur per week waarvan een cluster van 5 nachten per week;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent dit wij zoeken? Reageer dan met jouw cv en een korte motivatie via de solliciteer knop. Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen! Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Dan staat Leonda Simon Coördinator Zorg en Welzijn, je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure