Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende IG Vaste Nachtdienst of vaste Avonddienst Kleinschalig Wonen Heerlen

Dienstverband

15 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG Vaste Nachtdienst of vaste Avonddienst

Kleinschalig Wonen, Parc Imstenrade, Heerlen
15 - 28 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: “Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?!

Wat ga je precies doen?
Je gaat als vaste nachtdienstmedewerker of vaste avonddienstmedewerker aan de slag als Verzorgende op de afdeling kleinschalig wonen PG Parc Imstenrade. Dit is een afdeling waar 14 bewoners verdeeld over 2 units in een residentiele setting wonen. De bewoners op Parc Imstenrade zien wij als gasten, als Verzorgende weet je feilloos een professionele en vertrouwelijke band met onze gasten op te bouwen. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren binnen zijn of haar mogelijkheden. Het werken in de nacht en in de avonden betekent dat je veel aandacht kan geven aan de bewoners.

Wat neem jij mee?
Werken in de nacht of in de avonden is wat je fijn vindt want dan ben jij in je element.

We hoeven jou niet te vertellen wat de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Naast het MBO diploma Verzorgende niveau 3 vinden wij het net zo belangrijk dat je ervaring hebt met dementiezorg en dat je je daar verder in wilt specialiseren. Je bent besluitvaardig en hebt het vermogen om deze beslissingen te onderbouwen. Naast deze kwaliteiten vinden we het vooral heel belangrijk dat je een groot hart voor ouderen hebt. Ondanks dat je in de nacht en in de avonden heel zelfstandig werkt bij ons maak je wel echt deel uit van een hecht team, je staat er zeker niet alleen voor bij ons!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Allereerst werk je samen met super collega’s met hart voor de ouderenzorg. Zij zorgen voor een ”warme” ontvangst en een goede inwerkperiode
  • Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 35 conform de CAO VVT (min. € 2.324,49 – max € 3.177,10 op basis van een werkweek van 36 uur
  • Ontwikkelmogelijkheden door trainingen via onze Vitalis Academie en gebruik kunnen maken van het skills lab op locatie voor het up-to-date houden van je verpleegtechnische handelingen
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
  • Mogelijkheid deel te nemen aan een fietsplan, korting bij de sportschool en de zorgverzekering

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06 – 1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.