De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, vaste nachtdienst, Somatiek, Ruijsstraat Blerick

Dienstverband

18 - 22 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een warm persoon met hart voor de zorg? Sluit een baan in de nachtdienst aan bij jouw huidige leefomstandigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het vaste team voor de nachtdiensten op de Ruijsstraat in Blerick is op zoek naar een nieuwe collega. Er zijn vier groepswoningen voor ieder acht somatische cliënten. In de nacht draag jij als Verzorgende IG de zorg over deze 32 cliënten in vier aangrenzende woningen.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er 's nachts voor de bewoners van de Ruijsstraat en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
- biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
- helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
- verricht verpleegtechnische handelingen 
- wordt allround ingezet waar de collega's een beroep op je kunnen doen

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent:
- een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
- een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
- flexibel en hebt inzicht

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Wij bieden een contractomvang van 18 tot 22 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Ruijsstraat, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8% 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?  
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze Recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.? 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.