De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, vaste nachtdienst, welke op een unieke locatie wilt komen werken!

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Werken op een unieke, instagramwaardige locatie met een dankbare doelgroep die vol zit met verhalen over missies en avonturen in verre oorden? Dit is je kans!


Wat ga je doen?
Luisteren naar verhalen over verre oorden, mooie missies en goede daden, terwijl je je bezig houdt met de verzorging van een ontzettend dankbare doelgroep! Wie dat zijn? De missiezusters die wonen in het prachtige klooster van Steyl, en zich in het verleden als missionarissen hebben ingezet voor volkeren over de hele wereld! De zorgbehoeften zijn divers: van dementie tot somatische klachten of hulp bij het aankleden, je komt van alles tegen. 

Je:
- biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
- helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
- verricht verpleegtechnische handelingen 

Klooster? Zusters? Is dat wel mijn ding?
Zeker! Bij de missiezusters wordt iedereen warm ontvangen. Als jij zelf niet zoveel met het geloof hebt, dan is dat oké. Het is veel belangrijker dat je goed bent in je vak en hiervoor zal je alle dankbaarheid ontvangen. Wederzijds respect staat hoog in het vaandel en er wordt in het zorgplan rekening gehouden met de wensen van de zuster zelf. Ook hier staat de cliënt centraal bij De Zorggroep

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bespreken we samen met jou. Je komt terecht in een warm en enthousiast team, en krijgt de kans om op een unieke locatie te werken!

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van het klooster van de Missiezusters is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je bent een:
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met de zusters, hun familie en je collega’s

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Enthousiast geworden of eerst meer weten?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Wil je eerst meer informatie over werken als Verzorgende IG binnen De Zorggroep, en op deze unieke locatie of zelf ervaren hoe het team van de Missiezusters werkt? Neem dan contact op met onze Recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mail: werkenbij@dezorggroep.nl, Lynn vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG bij de Missiezusters.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.