Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG vaste nachtdienst, Zorgcentrum Hieronymus

Dienstverband

20 -32 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de uitblinker die in deze prachtige omgeving ons team versterkt als
Verzorgende IG voor de nacht

20 - 32 uur gemiddeld per week

Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze cliënten 's nachts rustig kunnen slapen? Dan is werken bij Stichting Land van Horne misschien wel iets voor jou. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat je functie inhoudt
Als verzorgende lever je een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen. In deze vacature ligt het accent op de nacht. Ook in de nacht hebben onze cliënten aandacht nodig als ze niet kunnen slapen. Daarom staat werken met je hart staat bij jou centraal, want als verzorgende voel je je betrokken bij onze cliënten. Je zorgt ervoor dat een cliënt zich in de nacht ook veilig voelt. Je gaat uidagingen niet uit de weg en je streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat wij vragen
Natuurlijk heb je een diploma op zak: verzorgende IG.  Je bent vakkundig, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.  

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheid. Interne sollicitanten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 20-32 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is volgens VVT-cao FWG 35 en op basis van jouw ervaring.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleider Christian van den Boogaert, T. 088 987 87 82.