Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG (vaste nachtdienst) Zuyderland Zorgcentra De Eghte 't Peijerhoes

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Pey-Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor ’t Peijerhoes in Echt zijn we voor onze kleinschalige woonvormen op zoek naar een verzorgende IG waarbij je hoofdzakelijk ingezet wordt in de nachtdienst. Binnen de kleinschalige woonvormen ben jij als verzorgende IG degene die, met veel enthousiasme, zorgzaamheid en collegialiteit, samen met je collega’s een warme en aangename leef- en woonomgeving weet te creëren voor onze cliënten en hun naasten. Je bent werkzaam in een klein, hecht team waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en je samen zorgt voor een fijne en prettige werkplek.

Jouw toekomstige afdeling
In ‘t Peijerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid. In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’. Zes bewoners delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis. Wij stimuleren bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijkse leven van de bewoner. Het Peijerhoes maakt onderdeel uit van De Egthe en beschikt over vijf woningen op de begane grond, een ruimte voor dagopvang en 32 zorgwoningen voor mensen met een zorgindicatie.

Wat ga je doen?

De functie is gericht op het geestelijke en lichamelijke welbevinden van de cliënt in het kader van de dagelijkse verzorging. Het coördineren van de zorg- en dienstverleningsprocessen is één van je dagelijkse bezigheden. De voortgang van activiteiten en eventuele bijzonderheden leg je in het zorgdossier vast. Samen met het team bouw je mee aan de kwaliteit van zorg aan bewoners met psychogeriatrische zorgvragen. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je beschikt over ervaring en/of affiniteit met het werken met psychogeriatrische cliënten.
 • Je voelt verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je hecht belang aan huiselijkheid en gezelligheid.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.

 Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 24 tot 28 uur per week (exact aantal uur per week is bespreekbaar).
 • Je wordt voornamelijk ingezet in de nachtdiensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €1882 bruto per maand en maximaal €2798 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw B. de Lange, unitmanager, telefoonnummer 06-12406144.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.