Mondriaan zoekt een

Verzorgende IG/verpleegkundige/agogisch werkende/ (vaste nachtdienst) voor Beschermd en Begeleid Wonen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de BW Dormigveld in Landgraaf zoeken we een vaste nachtdienst medewerker (verzorgende IG, verpleegkundige of agogisch werkende ,24-32 uur p.w.) die structureel 24 uur per week in de nachtdienst werkt. Bij een arbeidsomvang van meer dan 24 uur per week word je, naast de 24 uur per week in de nachtdienst, de overige uren ingezet in de avond- en/of dagdienst. Heb jij affiniteit met onze doelgroep en weet je van aanpakken?

Informatie
Bij ons lever je een belangrijke bijdrage aan een zo groot mogelijke zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze patiënten. Mooie functie voor jou? We maken graag kennis met je!

Past deze functie bij jou?

Bij Begeleid en Beschermd Wonen ondersteunen we onze cliënten om zo zelfstandig mogelijk te wonen, dat kan zijn begeleid in de thuissituatie of beschermd in één van onze woonvormen. Voor de cliënten uit de WMO is onze aanpak erop gericht om cliënten te ondersteunen weer terug te kunnen keren naar een eigen woonvoorziening. Voor onze cliënten die een WLZ-indicatie hebben gaat het om het creëren van een zo zelfstandig mogelijk bestaan in de beschermde woonvormen.

Woonbegeleiding wordt geleverd in samenwerking met de verschillende zorg- en welzijnsorganisaties, die al actief zijn in de WMO. Zo is er Heerlen STAND-BY! voor de inwoners van Heerlen, MEL (Met elkaar Landgraaf) voor de inwoners van Landgraaf en SamenKracht voor de inwoners van Brunssum. Onze beschermde woonvormen, verdeeld over Parkstad, fungeren als uitvalsbasis voor al onze activiteiten. We werken met een ontwikkelingsgericht model (IRB-methodiek) en hebben korte lijntjes met andere FACT-teams en met de (zorg)partners in de wijk.

Als verzorgende IG/verpleegkundige of agogisch werkende draag je zorg voor de begeleiding en verzorging van volwassenen en ouderen met een ernstige psychiatrische aandoening waarvan de gevolgen op meerdere levensgebieden zichtbaar zijn. Dit doe je vanuit de centraal gestelde zorgvraag van de patiënt waarbij rehabilitatie en herstel de uitgangspunten zijn. Binnen de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg van onze patiënten in afstemming met de collega’s van overdag en continueer je de aanpak van overdag waarbij uiteraard de nachten voor de patiënten bedoeld zijn om te rusten om hiermee een goed start voor de volgende dag te faciliteren.

Dit neem je mee
  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma, mbo verzorgende IG, mbo Verpleegkunde en een BIG-registratie of diploma mbo MMZ specifieke doelgroepen;
  • Je hebt veel affiniteit met onze doelgroep en kennis van psychiatrische ziektebeelden en persoonlijkheidsstoornissen;
  • Je weet van aanpakken en je kan handelen in acute situaties;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid maar werkt ook graag in teamverband;
  • Je durft initiatieven te nemen en je kunt als rolmodel fungeren;
  • Tenslotte ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal € 2.385,-- en maximaal € 3.306,-- (FWG 40 – CAO GGZ kernfunctie medewerker zorg 1) of minimaal € 2.660,-- en maximaal € 3.606,-- (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie GGZ verpleegkundige 2 of agogisch werkende GGZ 2). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Romana Simons, afdelingshoofd, op 06-29683050 of Barbara Spijkers, agogisch werkende 1, op: 06-18467453

Solliciteren kan tot 19 juni 2023.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden en is bij de functie van GGZ verpleegkundige, een afschrift BIG registratie nodig.