De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG/ Verpleegkundige, Geronto-Psychiatrie, Camillus, Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Overige, Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG of Verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat en affiniteit heeft met de doelgroep van gerontopsychiatrische cliënten, of bereid is zich hierin te ontwikkelen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op het terrein van voormalig verpleeghuis Camillus liggen twee groepswoningen voor in totaal 20 mensen met  een lichamelijke aandoening in combinatie met psychische problematiek. De woningen zijn onderling geschakeld. In de groepswoningen gerontopsychiatrie heeft elke bewoner een eigen slaapkamer en badkamer. Er is een grote, gezamenlijke huiskamer met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur. Naast deze woningen is een theehuis met daarin een atelier, waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Wat ga je doen?
De groepswoning is open setting waarbij naast psychiatrische problematiek de somatische en sociale problematiek een voorname rol spelen. 
Als (psychiatrisch) Verzorgende IG/ Verpleegkundige krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Verzorgende IG
Als Verzorgende IG verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende  taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. 

Verpleegkundige
Als verpleegkundige niveau 4 verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. 

Wat vragen wij van jou?
Wij vragen een pittig type, iemand die stevig in de schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Je vindt het leuk om met mensen te werken en stelt de cliënt dan ook centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zoveel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt.

Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische cliënten is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische ziektebeelden of bent bereid je hier verder in te ontwikkelen. Je bent bereidt om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties. Daarbij ben je in staat methodisch te werken en teamleden te coachen en te begeleiden.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

 Verder:
-    Ben je in het bezit van het diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige 
-    Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
-    Een OPQ-test kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. 28 uur of meer per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Als Verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal  € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. 28 uur of meer per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners  is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·        eindejaarsuitkering van 8,4% 
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Indien je als externe kandidaat aangenomen bent dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed door de Zorggroep

Eerst meer weten?
Neem contact op met de recruiter Evelien Smeets, Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.