Zorg Groep Beek zoekt een

Verzorgende IG / Verpleegkundige in de wijk - avond (niv. 3 of 4) Beek | Stein | Geleen

Dienstverband

in overleg, wat wil jij?

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Thuiszorg

“Iedere dag dezelfde glimlach”

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Verpleegkundige in de wijk - avond (niv. 3 of 4) | Zorg Groep Beek

Als verpleegkundige in de wijk - avond bij Zorg Groep Beek biedt je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat de cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Omdat we in kleine teams werken, bouw je een (h)echte band op met je collega’s en met de cliënten. Hier beteken je dan ook echt iets voor de mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wie zijn wij?

Het in 2005 opgerichte Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar persoonlijke zorg, kwaliteit en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek en kleinschalig wonen in de Elsresidentie Sittard en Margraten. Door het kleinschalige karakter beperken we de wisseling van contacten. Vandaar dan ook: 'Elke dag dezelfde glimlach'!

Wil jij als verpleegkundige in de wijk rondom Geleen - Beek - Stein graag ons team komen versterken in de avond? Of lijkt het je ook leuk om dit te combineren met kleinschalige dementie zorg in de Elsresidentie of zelfs een gecombineerde leidinggevende functie? We bieden diverse (doorgroei)mogelijkheden. Kom de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Wat doe je allemaal in de wijk 's avonds?

Je ondersteund cliënten en jouw collega's 's avonds met verzorgende en begeleidende handelingen zoals risicovolle handelingen, ondersteuning bij maaltijden, klaarmaken voor de nacht, waaronder ook diverse verpleegtechnische handelingen zoals het toedienen van medicatie. Dit doe je in nauwe samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De zorgplannen, en werkzaamheden onderhoudt je in ons ECD, met bijbehorende protocollen. Dit is er allemaal op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van de verzorgende- en verpleegkundige- behandeling.

Wat kunnen wij je bieden?

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we zover mogelijk vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

 • Salaris conform cao VVT, FWG 40/45;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets.

Wat neem je mee?

 • Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;
 • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pre;
 • Een diploma MBO-verpleegkunde (niveau 3 of 4);
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet om samen te werken met het sociale & medische domein;
 • Een rijbewijs en eigen vervoer, wij hebben speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets;
 • Een woonadres in- of dichtbij de Westelijke Mijnstreek heeft de voorkeur.
 • Uiteraard een enthousiasme/voorkeur om te werken in de avond

Solliciteren

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd naar jouw ambities binnen de zorg. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nóg enthousiaster, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!