Vivantes zoekt een

Verzorgende IG / Verpleegkundige, Moutheuvel

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg
Jij bent betrokken en professioneel. Met jouw enthousiasme en veerkracht help je mee bouwen aan persoonsgerichte zorg.

Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit weet jij als geen ander. Als medewerker bij locatie Moutheuvel ga jij dan ook net dat stapje verder. Je helpt jouw cliënten met liefde, zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.

Thuiskomen in de Moutheuvel.
Iedere inwoner van Stein heeft wel een familielid of kennis die een relatie heeft met Moutheuvel. Daardoor voelt hier binnenkomen snel als vertrouwd. Want niet de aankleding of het gebouw zelf maakt dat men zich thuis voelt, maar de mensen die er wonen of het bezoek dat er komt. In het restaurant / recreatiezaal van Moutheuvel komen ook veel ouderen uit de wijk. Zij maken een praatje, drinken koffie of nemen tegen betaling deel aan de warme maaltijd.
Jij gaat als zorgprofessional binnen deze warme locatie aan de slag, op de PG afdeling.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4) op zak.
  • Jij bent betrokken en professioneel, met oor én oog voor de behoeftes van de cliënt.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega's naar oplossingen toe.
  • Jij bent allround inzetbaar op één van onze negen locaties.
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Wonen en welzijn staat bij jou voorop.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt - binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Ook het aantal contracturen is bespreekbaar. Hier kunnen we flexibel mee omgaan. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35 als Verzorgende IG en in FWG 45 als Verpleegkundige. Uiteraard inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen er elke dag het beste van te maken.
Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de recruiter. Dat kan via vivantes@farrow.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!

Inwerken bij Vivantes
Investeren in een goede introductieperiode vinden wij bij Vivantes belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers gaan meenemen in de Missie en Visie van Vivantes.

Hoe ziet dit introductieprogramma uit?
Na een driedaags programma in het Bestuurscentrum, zal op de vierde dag de medewerker in de ochtend komen kennismaken op de locatie en daar door het maatje ontvangen worden.
Gedurende twee weken zal jij als nieuwe collega gekoppeld worden aan één of meerdere maatjes en wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor hij/ zij ingeroosterd wordt en is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.