De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG/Verpleegkundige niveau 4, Somatiek Woonzorgcentrum Bergh team 1.2, St. Odilienberg

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

St. Odiliënberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Kom jij ons team versterken?

Midden in St. Odiliënberg staat een moderne zorglocatie: Bergh. Bergh is een gecombineerd woonzorgcentrum met appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening, maar ook groepswoningen voor mensen met dementie. Binnen onze afdeling zijn er 32 zorgappartementen,  hier wonen veelal mensen met een somatische indicatie.

Wat ga je doen? 

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG of verpleegkundige.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
·         helpt met wassen, afdrogen en aankleden 
·         verricht verpleegtechnische handelingen
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG of Verpleegkundige? 
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s. Verder ben je alle diensten inzetbaar (dag- en avond dienst, weekenden).

Je bent een:
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Als Verpleegkundige wordt je ingeschaald in FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per 1 november 2020 van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor 20-24 uren per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Bergh is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
· eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem dan contact op met Recruiter: Karin Ronckers, via karin.ronckers@dezorggroep.nl 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 augustus 2020 's middags.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.