Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG - Verpleegunit Beek

Dienstverband

28- 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Beek

Werkvelden

Ouderenzorg

De Verzorgende IG die we zoeken voor de locatie Verpleegunit Beek gaat aan de slag binnen een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Bij het kleinschalig wonen op deze locatie staan veiligheid, geborgenheid en welzijn centraal. Wil jij als Verzorgende IG aan de slag op deze locatie?
 

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG ben je klantgericht, initiatiefrijk en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg conform de zorgleefplannen met inachtneming van richtlijnen en protocollen. Hierbij help je de cliënt het maximale uit het leven te halen. Je hebt tevens een observerende rol ten opzichte van de cliënten om zo veranderingen in de lichamelijke en/of psychische toestand of in de behoefte aan zorg en/of dienstverlening, te signaleren. Het toedienen van medicatie en toezien op het juiste gebruik hiervan, is ook een belangrijke verantwoordelijkheid die je draagt. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waar de cliënt centraal staat. Jij levert in ons team ook een positieve bijdrage om de teamresultaten te behalen en te verbeteren.

 

Wie ben jij? 

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je hebt van nature affiniteit om ouderen te begeleiden en te verzorgen.
  • Klantgericht, enthousiast, flexibel, betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgerecht zijn belangrijke kernwaarden.
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en geborgenheid.
  • Het is van belang dat je jezelf kunt inleven in de cliënt.

 

 Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Er is vacatureruimte voor meerdere personen.
  • De arbeidsduur ligt tussen 28 en 32 uur per week en is in overleg bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35.


Interesse? 

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mylène Janssen, unitmanager, via e-mailadres my.keulers@zuyderland.nl of via telefoonnummer 0610781027

Over Zuyderland zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.
 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

 

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via www.werkenbijzuyderland.nl