Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG (Verpleegunit Beek, 32 uur per week)

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Beek

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als Verzorgende IG waarin je elke dag opnieuw uitgedaagd wordt om met jouw zorgexpertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te geven? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Ervaring of affiniteit met cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel en/of gedragsproblematiek.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.

Wat bieden wij? 

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32 uur per week (bespreekbaar).
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €2.279,- bruto per maand en maximaal €3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Indien je bereid bent om de scholing tot Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende te behalen, word je ingeschaald in FWG 40 (minimaal €2.391,- bruto per maand en maximaal €3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Welkom in het team
 

Verpleegunit Beek is een voorziening voor ouderen met dementie waar intensieve zorg en ondersteuning geboden wordt aan 24 cliënten. Bij het kleinschalig wonen op deze locatie staan veiligheid, geborgenheid en welzijn centraal. Als medewerker cliëntgebonden schoonmaak binnen onze afdeling maak je deel uit van een gezellig en gemotiveerd team en lever je een belangrijke bijdrage aan een prettige en schone woon- en leefomgeving van onze cliënten.

Verpleegunit Beek maakt onderdeel uit van Glana. Glana biedt gespecialiseerde zorg voor zowel psychogeriatrische cliënten als cliënten met een somatische aandoening. Indien nodig ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties binnen Glana. 

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?
 

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Esther Evers via 06-83062573.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.