Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG / Verzorgende C Porthos (De drie musketiers) Glana (Geleen)

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ik hoor je denken: "Drie Musketiers?" Sta ons toe je voor te stellen aan Athos, Porthos en Aramis! Deze namen vertegenwoordigen niet alleen dappere helden uit de literatuur, maar zijn tevens de benamingen van drie afzonderlijke verpleegafdelingen die als een samenhangend geheel functioneren. In deze kleinschalige woonvorm voor psychogeriatrische zorg (PG) streven we ernaar om op alle zorgniveaus de best mogelijke zorg aan onze cliënten te bieden. "De Drie Musketiers" is een trots onderdeel van Zuyderland Zorgcentra, gesitueerd in de locatie Glana te Geleen.

Voor de afdeling Porthos zijn we momenteel op zoek naar zowel een Verzorgende IG als een Verzorgende C. Spreekt jou dit aan? Twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functies!

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Wat neem je mee?

Je hebt een zorghart ♥ en wilt graag een stapje extra doen voor onze cliënten.

 • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen, dan kun je aan de slag als EVC’er.
 • Voor de functie van verzorgende C ben je in het bezit te zijn van het diploma Verzorgende C / Individuele Zorgverlening of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24 tot 32 uur per week. Er wordt gewerkt in onregelmatigheidsdiensten diensten;
 • Organiseren van evenementen en uitjes met cliënten. Denk aan een wandeling of een gezellige pyjamadag. Met carnaval een ‘optochtje’ organiseren of in de zomer een verfrissend ijsje halen bij de ijscowagen;
 • Aan de individuele behoefte van onze cliënt wordt ook gedacht: een dagje sauna of naar de opera met de activiteitenbegeleider;
 • Mis ook de leuke activiteiten met collega’s buiten werktijd niet! Zoals samen een boottocht maken of in klederdracht naar het Oktoberfeest.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een warme, collegiale werksfeer;
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen.
 • Verzorgende C: FWG 30 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 3.122,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyaliz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers: veel voordelen vanuit ons interne programma ‘Jij doet ertoe’, maar ook kortingen bij bekende winkels en webshops en ontdek nog veel meer.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan (tijdens kantooruren) contact op met Unitmanager Anke Steijns - Cleven, telefoonnummer: 06-83043365 of via mail: a.cleven@zuyderland.nl.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.