Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG / Verzorgende C (uren bespreekbaar), verzorgingshuisafdeling Hof van Serviam Zuyderland Zorgcentra (

Dienstverband

16-32 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor zorgcentrum Hof van Serviam in Sittard zijn we voor onze verzorgingshuisafdelingen op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG of Verzorgende C. Ben jij op zoek naar een fijne werkplek binnen een topteam waarin iedereen voor elkaar klaar staat en gezamenlijk zorg draagt voor een aangename leef- en woonomgeving voor onze cliënten en hun naasten? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Wat ga je doen

Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, heb jij als verzorgende IG of Verzorgende C een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te bieden en te zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer. Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan onze cliënten en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal. Als Verzorgende C assisteer je eveneens bij het toedienen van medicatie.

Als Verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je in je regiefunctie veelvuldig contact en overleg met collega’s vanuit diverse disciplines zoals artsen en psychologen. Daar waar nodig zet je de juiste acties uit. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback. Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?

  • Voor de functie van Verzorgende C beschik je over het diploma Verzorgende C. Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen dan kun je aan de slag als EVC;
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid waarbij je met jouw enthousiasme en persoonlijkheid een positieve bijdrage hieraan levert;
  • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt;
  • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. 

Wat bieden wij?

  • Een baan voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg;
  • Een contract voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week waarbij het exact aantal contracturen in overleg wordt bepaald. Salaris volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Verzorgende C in FWG 30 ((min €2.028 bruto per maand en maximaal €2.831 bruto per maand bij een 36-urige werkweek), verzorgende IG in FWG 35 (min €2.028 bruto per maand en maximaal €2.972 bruto per maand bij een 36-urige werkweek) en EVC-er in FWG 40 (minimaal €2.134 bruto per maand en maximaal €3.160 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Reiskostenvergoeding, jaarlijks vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) volgens CAO Ziekenhuizen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder korting via de collectieve zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
  • Wij bieden jou als Zuyderland-medewerker daarnaast tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie (zorgcentra, hospices, ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en huishoudelijke hulp) zoals verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4.

Interesse? 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je contact opnemen met Recruiter Ellis Op den Kamp (e.bremmers@zuyderland.nl of 06-30121386).

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.