Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG / Verzorgende C Zorgcentrum Kollenberg in Sittard (verzorgingshuisafdeling)

Dienstverband

20-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor één van de verzorgingshuisafdelingen (Team 1: begane grond + 1e verdieping) van

Zorgcentrum De Kollenberg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG of Verzorgende C collega die toe is aan een nieuwe uitdaging en ons fijne team wil komen versterken.
Onze afdeling biedt een warm thuis aan 25 bewoners binnen een verzorgingshuissetting waarbij we altijd kijken door een bril van mogelijkheden en waarbij de bewoner echt centraal staat.

De bewoners verblijven in eigen appartementen verdeeld over twee verdiepingen waarbij elke verdieping beschikt over een gezellige huiskamer. Ons team bestaat uit een 30-tal gedreven en enthousiaste zorgmedewerkers, ondersteuners en leerlingen. Binnen het team heerst een prettige sfeer waar jij je als nieuwe medewerker snel “thuis” zal voelen.

Spreekt jou dit aan, twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functie!

 

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een gezellig en gedreven team waarbij de wensen en behoeftes van de bewoner altijd centraal staan. Binnen het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen. Je verzorgt en begeleidt bewoners en gaat daarbij afstemmings- en oplossingsgericht te werk op basis van de individuele zorg- leefplannen.

Jij levert in jouw functie een zeer belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze bewoners en weet als geen ander hoe je hen kunt stimuleren en helpen om het maximale uit het leven te halen en elke dag weer een fijne dag te bezorgen.  Als verzorgende IG / Verzorgende C ben je goed in staat om veranderingen te signaleren bij bewoners, deze te rapporteren en samen met je collega’s de benodigde en juiste acties uit te zetten.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een vakkundige verzorgende IG of Verzorgende C en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende C, Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) óf een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en het verzorgen en begeleiden van cliënten met lichamelijke- en/of gedragsproblematiek.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk. Je bent iemand die van aanpakken weet en denkt in mogelijkheden en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties, daarnaast ben je stressbestendig en goed in staat om prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsduur bedraagt 20-32 uur per week, exact aantal uur per week wordt in onderling overleg afgestemd.
  • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €1.938,- bruto per maand en maximaal €2.882,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) en voor een Verzorgende C in FWG 30 (minimaal €1841 bruto per maand en maximaal €2741 bruto per maand).
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%). Daarnaast zijn er binnen Zuyderland voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Petra Caris, unitmanager Kollenberg, telefoonnummer 06-83246687.
 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.