De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG), Vitale Wijken, Reuver-Tegelen

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Reuver Tegelen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

De Nieuwe Munt in Tegelen en Bösdael in Reuver zijn twee bijzondere vitale wijken, maar wat maakt deze unieke woonwijken zo bijzonder?
In deze wijken kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het zijn wijken voor jong en oud waar mensen met én zonder zorgbehoefte door elkaar wonen. Woon je binnen de wijk en heb je nooit zorgbehoefte gehad, maar is dit ineens veranderd? Dan kan het zorgteam in je eigen vertrouwde omgeving de zorg komen leveren zonder dat je hoeft te verhuizen. Als teamlid van een van deze wijken ga je bij mensen (verpleeg)zorg leveren; afhankelijk van jouw affiniteit is dit bij cliënten thuis óf in één van de kleinschalig woonvormen. In de wijk kun je op loopafstand van elkaar de zorg leveren die bewoners nodig hebben, ook heb je meer dagelijks contact met je collega’s binnen je eigen team. De uitdaging binnen de wijken ligt niet zo zeer in de verschillende verpleegtechnische handelingen maar in de complexiteit en diversiteit van de zorg. Het is iedere keer weer een uitdaging om de beste zorg te leveren, maar met jouw creativiteit en ondernemende instelling zit het wel goed!

De teams in Reuver en/of Tegelen kijken uit naar je komst! Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en zoeken dan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! Loek ging je voor,  *klik hier voor het filmpje*


Sfeerimpressie:
Kortdurend verblijf De Nieuwe Munt | Kortdurend verblijf Bosdael
Zorgappartementen De Nieuwe Munt | Zorgappartementen Bosdael

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als verzorgende (IG) help je cliënten van De Zorggroep met uiteenlopende zorgbehoeften. Vind je het leuk om stagiaires te begeleiden of wil je de rol van Coördinator van Zorg en Diensten (CoZoDi)? Er is van alles mogelijk!

Je:
· helpt met wassen en aankleden
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

 Je bent:
· een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
· een echte teamspeler; je komt je collega's continu tegen in de wijk en kunt altijd even samen overleggen
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.845,214 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding  moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.  .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden