Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG voor Cicero Zorghuis (16-36 uur per week)

Dienstverband

16-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG voor Cicero Zorghuis (16-36 uur per week)

Kom jij tot je recht in een dynamiek van revalidatie, herstelzorg en palliatieve zorg? Houd jij van een snel wisselende omgeving en ben je op zoek naar een uitdagende baan en enorm dankbaar werk? Dan is de functie van verzorgende IG bij van Cicero Zorghuis dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG bij Cicero Zorghuis maak je deel uit van een jong en ondernemend team van bevlogen medewerkers met een gevarieerde achtergrond. Je gaat samen met je collega’s op een ondernemende en creatieve wijze bouwen aan een nieuw ondersteuningsconcept bij het Cicero Zorghuis. Vanaf april 2020 wordt er ook palliatieve zorg geboden naast zorg aan oudere cliënten die revalideren. Door de gevarieerde doelgroep kan de zorgvraag en de behoefte per individu snel wijzigen en ziet geen dag er hetzelfde uit bij ons!

Als verzorgende IG bij Cicero Zorghuis ben je verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als uitvoering van zorg in brede zin. Je assisteert de cliënten in hun dagelijkse activiteiten, waarbij je hen stimuleert om het maximale uit zichzelf te halen en je draagt bij aan een aangename leefomgeving. Tot je reguliere dagelijkse werkzaamheden behoren, naast het uitvoeren van zorg, het afnemen van een multidisciplinaire intake, het zorgdragen voor en opstellen van verpleegkundige diagnoses en zorgplannen. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportage en je begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Er is veel contact met externe zorgaanbieders om te zorgen voor een uitstekende overgang van zorg en behandeling in de keten. Je neemt deel aan cliëntbesprekingen en multidisciplinair overleg. Je participeert in de ontwikkeling, bijstelling en uitvoering van kwaliteitszorg en je draagt bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken. Daarnaast krijg je volop de ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van de afdeling!

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende (IG) niveau 3 of gelijkwaardig en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
  • Je hebt hart voor ouderen en bij voorkeur aantoonbare werkervaring in de  revalidatie en palliatieve zorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je kan snel schakelen in verschillende werkzaamheden. Dit combineer je met het vermogen om empathisch, maar ook in resultaten te denken.
  • Je bent ondernemend, je denkt in oplossingen en mogelijkheden, je ziet kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
  • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het geen probleem om met verschillende partijen contact te hebben over de zorg van onze cliënten.
  • Je bent een prettige collega die graag in teamverband werkt en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Waar kom jij te werken?
Cicero Zorghuis in Brunssum, geopend in 2017, biedt een unieke combinatie van kortdurend verzorgd wonen en palliatieve zorg aan. In de appartementen voor kortdurend verblijf kunnen senioren terecht die tijdelijk zorg en behandeling nodig hebben. Hierbij kun je denken aan herstel na een ziekenhuisopname, bij het wegvallen van de mantelzorg of tijdelijke, intensieve, onplanbare zorg, waarbij geen ziekenhuisopname nodig is, maar zorgverlening in de thuissituatie niet verantwoord is. Vanaf april 2020 biedt het Cicero Zorghuis ook palliatieve zorg aan.

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat bieden wij?

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt, afhankelijk van je werkervaring en taakinvulling binnen de afdeling, gehonoreerd volgens cao Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs