Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG voor de thuiszorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg
Heb jij een zorghart en blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!

Wat je functie inhoudt
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleging/verzorging en sociale begeleiding van cliënten in hun thuis situatie. Je schept voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid van de cliënt. Je communiceert respectvol en duidelijk over de verwachtingen in relatie tot de ondersteuningsbehoefte van de cliënt. Hierbij werk je nauw samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken een collega die het diploma Verzorgende IG op zak hebben. Ervaring is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Niet erg. Die kun je opdoen. Daarnaast is het handig als je voelsprieten hebt. Van de sprieten waarmee je aftast of de zorgbehoefte van jouw cliënt niet is veranderd. Is dat wel zo? Dan weet jij welke stappen je moet ondernemen. Kortom, jij bent een belangrijke medewerker. Niet alleen voor de cliënt die op jou steunt. Nee, ook voor het team ben jij een waardevolle collega. Jij brengt kennis en ervaring mee op het ene gebied, jouw collega’s op het andere. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen. Wij vragen de bereidheid om wisselende diensten te werken (7 dagen per week).

Wat wij je bieden
Wij vragen best wel wat. Maar je krijgt dan ook een leuke, uitdagende baan, een passende beloning en een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De werkuren en locatie wordt in overleg afgestemd. Geef in het sollicitatieformulier aan waar je voorkeur naar uit gaat.

Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 (min. € 2.324,49 en max. € 3.177,10 bruto per maand op basis van 36 uur per week) en per 1 oktober een CAO verhoging van 5%.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT en op basis hiervan heb je recht op een eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarloon en vakantiegeld 8% van het bruto jaarloon.
Voldoende verlof en de mogelijkheid om verlof te sparen / verlof te kopen voor een goede werk-privé balans.
Omdat wij jouw vitaliteit belangrijk vinden, bieden wij op ons ‘elke dag lekker in je vel’ platform verschillende (hulp)programma’s en cursussen aan (loopbaanontwikkeling, leefstijl, fysieke gezondheid, scholingen, etc.).
Een collectiviteitskorting op diverse verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering).
Aanvullende (fiscale) arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, aanschaf ICT product, sportabonnement e.d.
Trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling van Good Habitz via ons Leerplein.

Land van Horne is een grote zorginstelling met circa 2.600 medewerkers die staat voor kwaliteit van zorg en oog voor elkaar.
Aandachtspunt: voor de thuiszorg is inschrijving in het 'Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden' verplicht. Land van Horne zorgt voor een goed en passend scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt. De jaarlijkse kosten hiervan worden door ons betaald.

Meelopen en vrijblijvend kennismaken? Dat kan!
Natuurlijk is het mogeijk om eens vrijblijvend mee te lopen. Op deze manier kun je jezelf een goed beeld vormen van de wijze waarop wij het vak uitoefenen bij onze cliënten. Als je dit zou willen mag je altijd even bellen om een afspraak te maken met een van de teamleiders zoals hieronder genoemd.

Solliciteren?
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button "solliciteer direct" je cv en motivatiebrief uploaden.

Heb je nog aanvullende vragen?
Dan mag je altijd contact opnemen met één van de teamleiders: Petri Kissen (06-82 63 79 55), Inge Hebben (06-41 67 39 05) of Stefan Joosten (088 987 8818).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.