Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG - voor diverse locaties

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Solliciteer bij ons à la carte. Vul het keuzemenu in en misschien vind jij wel je droombaan.

Functieomschrijving

Blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!

Wij vragen

Een open deur, maar toch: wij zoeken collega's die het diploma Verzorgende IG op zak hebben. Ervaring is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Niet erg. Die kun je opdoen. Daarnaast is het handig als je voelsprieten hebt. Van de sprieten waarmee je aftast of de zorgbehoefte van jouw cliënt niet is veranderd. Is dat wel zo? Dan weet jij welke stappen je moet ondernemen. Kortom, jij bent een belangrijke medewerker. Niet alleen voor de cliënt die op jou steunt. Nee, ook voor het team ben jij een waardevolle collega. Jij brengt kennis en ervaring mee op het ene gebied, jouw collega's op het andere. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Dienstverband

Je werkt natuurlijk in een team, maar je hebt ook tijd en ruimte om je persoonlijk tintje bij de cliënt aan te brengen. De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen. 

Werktijden

In overleg.

Salaris

Wij vragen best wel wat. Maar je krijgt dan ook een uitdagende baan én een mooie beloning. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 op basis van de cao VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Aanvullende informatie

Welk menu spreekt jou aan?Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken, hoe veel uur en bij welke groep cliënten.Heb jij ambities op het gebied van de psychogeriatrische zorg, somatische zorg of revalidatiezorg? Misschien wil je wel aan de slag bij ons Huntington-team? Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen? Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt ze mailen op: recruitment@landvanhorne.nl of appen: 06 1830 1776.