Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, voor vaste avonddienst en vaste nachtdienst (Amstenrade, 24 uur per week)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Amstenrade

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, voor vaste avonddienst en vaste nachtdienst (Amstenrade, 24 uur per week)
Heb je hart voor de ouderenzorg, ben je in de avond of in de nacht op je best en ga je graag aan de slag in een huis waar je de ruimte krijgt om mee te bewegen op het ritme van de cliënt? Kom dan ons hechte team versterken! Wij zijn namelijk op zoek naar een verzorgende IG (24 uur per week) voor de vaste avonddienst en de vaste nachtdienst bij zorgcentrum Elvira-Leontine in Amstenrade.

Wat ga je doen?
Je weet dat tijdens jouw dienst de verantwoordelijkheid bij jou ligt en je houdt dan ook zonder veel moeite alle ballen in de lucht. Tijdens jouw dienst werk je de zorgplannen bij, voer je vaste controlemomenten uit en zorg je dat de afdeling er netjes uitziet. Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoren ook tot je werkzaamheden. Je zorgt er tijdens je dienst voor dat onze bewoners veilig zijn en nog steeds de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen.

Kortom, wil je graag een vaste baan met goede doorgroeimogelijkheden en werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en de medewerker cruciaal is? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op somatische of psychogeriatrische ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie.
  • Je werkt graag nachtdiensten.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma's gecontroleerd.

Solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier voor maandag 28 april 2022 in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.