Sevagram zoekt een

Verzorgende IG voor vaste nachtdienst bij Ter Eyck Heerlen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG voor vaste nachtdienst bij Ter Eyck Heerlen
Ben jij een echt nachtmens? Kom dan ons team versterken in Heerlen voor de vaste nachtdienst! En verdien ook nog eens een fijne onregelmatigheidstoeslag.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen onze locatie Ter Eyck; Gezellig wonen in woonwijk Heerlerheide! Ter Eyck is een nieuwe en modern zorgcentrum. Het bestaat uit knusse woonzorgappartementen en een kleinschalige verpleegafdeling. Voor de bewoners is het als thuiskomen in hun woonkamer, en we hopen voor jou ook.

Jouw baan als Verzorgende IG vaste nachtdienst binnen Ter Eyck in Heerlen?
Als Verzorgende IG ga je werken in een team met vaste en ervaren collega's.

Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je team en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. De bewoners voelen zich net zoals jou thuis in deze omgeving. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met elkaar.

Jij verleent kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoners écht centraal staan! Als collega in vaste nachtdienst heb jij een grote verantwoordelijkheid. Je loopt je "nachtelijke rondes" en speelt in op de wensen en behoeften van de bewoners. Daarnaast rapporteer je en verricht je een aantal nachtelijke, administratieve taken zoals het bijbestellen van materialen en middelen. Waar mogelijk begin je al met de voorbereidingen voor de volgende ochtend. Dankzij jou en je collega's verloopt de nacht op rolletjes!

Welk salaris verdien je als Verzorgende IG bij Sevagram?
Binnen onze locatie Ter Eyck ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In deze functie ontvang jij als Verzorgende IG een salaris van €2.422,65 - €3.159,64 (afhankelijk van diploma en ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor ontwikkeling;
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren;
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband;
  • Twee maanden vooruit heb jij inzicht in je werkrooster waarbij je in overleg diensten kunt ruilen met collega's. Daarbij heb je altijd een vaste vrije dag per week;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) - FNV

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Heerlen?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken.

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button!Eerst nog wat vragen? Dan staat, Mirte Hoop, recruiter , je graag te woord.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's . Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.