Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG voor Zorgcentrum Aldenhof

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Born

Werkvelden

Ouderenzorg

Ter uitbreiding van ons gezellige team, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG, die toe is aan een nieuwe uitdaging en een fijne werkplek.

Persoonlijke en professionele zorg, gecombineerd met warmte en aandacht vinden wij erg belangrijk binnen onze verzorgingshuisafdeling van Zorgcentrum Aldenhof in Born.

Ben jij die verzorgende IG-er die samen met ons onze cliënten met veel warmte en aandacht wil verzorgen en begeleiden? Dan maken we graag kennis met je!

Onze verzorgingshuisafdeling (team 2) betreft een afdeling waar zorg en begeleiding geboden wordt aan een 33-tal cliënten die woonachtig zijn in hun eigen zorgappartement. De zorg, begeleiding en het activiteitenaanbod binnen onze afdeling sluiten aan op de behoefte(s) van de individuele cliënt. Hierbij stimuleren we onze cliënten om zo lang en zo zelfstandig mogelijk hun eigen leven te leiden.

Wat ga je doen? 

 • Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te bieden.
 • Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan onze cliënten en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal.
 • Je verzorgt en begeleidt cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je een signalerende functie, rapporteer je en zet je de juiste acties uit.
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
 • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid waarbij je met jouw enthousiasme en persoonlijkheid een positieve bijdrage hieraan levert.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • 20-24 uur per week, waarbij je flexibel bent ten aanzien van het werken in diensten (je werkrooster is ruim van te voren bekend)..
 • Het salaris ligt op basis van cao Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €1.882,- bruto per maand en maximaal €2.798,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen (bijvoorbeeld opleidingstraject tot contactverzorgende (EVC) als een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4)

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria Smeets-Buggenum, Unitmanager Aldenhof, telefoonnummer: 06-30892197.

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.