Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG VU Beek

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Beek

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij het kleinschalig wonen op de locatie Verpleegunit Beek, waar per verdieping 12 cliënten wonen, staan veiligheid, geborgenheid en welzijn centraal. De Verzorgende IG die we zoeken gaat aan de slag binnen deze voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Ben jij degene die met warmte en aandacht professionele en persoonlijke zorg biedt aan onze cliënten?

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je klantgericht, initiatiefrijk en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg conform de zorgleefplannen met inachtneming van richtlijnen en protocollen. Hierbij help je de cliënt het maximale uit het leven te halen. Je hebt tevens een observerende rol ten opzichte van de cliënten om zo veranderingen in de lichamelijke en/of psychische toestand of in de behoefte aan zorg en/of dienstverlening, te signaleren. Het toedienen van medicatie en toezien op het juiste gebruik hiervan, is ook een belangrijke verantwoordelijkheid die je draagt. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback. Je maakt onderdeel uit van een team waar de cliënt centraal staat. Jij levert in ons team ook een positieve bijdrage om de teamresultaten te behalen en te verbeteren.

Wie ben jij?
•Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
•Je hebt van nature affiniteit om ouderen te begeleiden en te verzorgen.
•Klantgericht, enthousiast, flexibel, betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgerecht zijn belangrijke kernwaarden.
•Je hecht waarde aan huiselijkheid en geborgenheid.
•Het is van belang dat je jezelf kunt inleven in de cliënt.

Wat bieden wij?
•Een dienstverband voor de duur van één jaar dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
•De arbeidsduur is in overleg bespreekbaar. De verzorgende die wij zoeken moet bereid zijn om alle diensten te draaien. We vinden het echter belangrijk dat werk en privé goed in balans zijn. Voorkeuren ten aanzien van diensten worden dan ook meegenomen.
•Er is ruimte voor meerdere nieuwe collega’s.
•Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
•Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lia Queis (Unitmanager), via e-mailadres l.queis@zuyderland.nl of telefoonnummer 06-10226521.

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo veel mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.