Sevagram zoekt een

Verzorgende IG wijkzorg Maastricht (FWG 40)

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wil jij ook je steentje bijdragen om onze cliënten langer in hun vertrouwde omgeving te laten wonen? En ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en vrijheid?  

Voor jou

 • Jij hebt de regie
 • Zelfstandige baan, maar met een team waar je op kan terugvallen
 • Werken in de buurt
 • Collegiaal roosteren
 • Goed salaris van maximaal €3.060,18 per maand (FWG 40)
 • Aantrekkelijke extra’s zoals een eindejaarsuitkering, toeslagen en kortingen
 • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden

Van jou

 • Diploma verzorgende IG niveau 3
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto
 • Werken in alle voorkomende diensten is voor jou geen probleem
 • Je bent nieuwsgierig en wilt je blijven ontwikkelen
 • Creatief en probleemoplossend

 Jouw koers

Jij vindt het belangrijk dat de mensen bij jou in de wijk zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Als verzorgende IG weet jij als geen ander een sterke vertrouwensband op te bouwen met je cliënten en dat geeft je een goed gevoel. 

Jouw werkzaamheden?

Als verzorgende IG binnen de thuiszorg ben je onderdeel van een team waarin je veel vrijheid hebt. Je zet je samen met je collega’s in om de zelfredzaamheid van de cliënten te stimuleren. Samen met het team maak je het verschil door samen te zoeken naar oplossingen om de best mogelijke zorg te verlenen. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en de verzorging van onze cliënten die het beste bij hun past. Zie je veranderingen op sociaal en fysiek gebied? Dan weet jij direct te schakelen met de mantelzorgers of je collega’s. De aspecten zorg, welzijn en het welbevinden is waar het om draait en juist hiermee maak jij het verschil!

Wij kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze cliënten de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Je werkt zelfstandig maar staat altijd in contact met collega’s. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en goed kan communiceren met cliënten. Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen.  

De organisatie

Alles wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt ook voor onze medewerkers! Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij ons planetree visie! Sevagram staat voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie. 

Pak het moment

Zie jij jezelf al helemaal gaan? Solliciteer dan via de knop of neem contact op met Carola de Jong (Teammanager thuiszorg).
 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.