De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Dementie Woongroep Blauwververstraat in Venray

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

In de Blauwververstraat in Venray heeft De Zorggroep vier groepswoningen voor in totaal 28 mensen met dementie gerealiseerd. Zeven bewoners vormen samen een zo gewoon mogelijk huishouden. Het uitgangspunt van wonen, welzijn en zorg in een kleinschalige woonvorm is dan ook zo veel als mogelijk een echt thuis bieden. Samen met medewerkers en vrijwilligers van De Zorggroep dragen familie en mantelzorgers daaraan bij. Blauwververstraat zijn woongroepen met 7 bewoners.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Blauwververstraat 16 en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. Klik hier voor een sfeerimpressie van de Blauwververstraat.

 Je:
·         helpt met de ADL-zorg
·         ondersteunt met eten en drinken
·         ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten
 
Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. 
 
Je bent (een):
·         gediplomeerd Verzorgende IG
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         geduldig en flexibel
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
·         in het bezit van goede communicatieve vaardigheden

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners in de Blauwververstraat, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
 ·        eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Indien je als externe kandidaat aangenomen bent dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed door de Zorggroep
 
Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? 
Neem contact op met Annelies Waasdorp, via de mail annelies.waasdorp@dezorggroep.nl 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Klik Hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!
 
De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.