De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Woongroep, Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

18-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat jouw cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren.
Je:
· helpt met ADL
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· samen met de verpleegkundige binnen je team coördineer je de zorg

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team  waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 18 tot 32 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het contact met jouw cliënten en bent een echte teamplayer.
Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt.
· je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende.
· het liefst in het bezit van je rijbewijs

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Maasduinen Staete werkt? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Annelies Waasdorp. Zij vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG binnen Maasduinen Staete. Mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.
Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Voor een overzicht van alle actuele vacatures bezoek de site: www.werkenbijdezorggroep.nl

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!