Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Zorgcentrum Aldenhof, Kleinschalig wonen

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Born

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij als verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag binnen een gemotiveerd team aan de slag binnen onze kleinschalige woonvorm in Born, dan heten we je van harte welkom!

Onze kleinschalige woonvorm bestaat uit een 5-tal woningen waar in totaal 30 psychogeriatrische cliënten wonen. Elke  cliënt heeft een eigen slaapkamer en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijks ritme van de cliënt.

Wat ga je doen? 

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijke en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een super team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren,  weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij? 

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Ervaring en/of affiniteit met het werken met psychogeriatrische cliënten.
 • Je voelt verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.

 Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week (exact aantal uur per week is bespreekbaar).
 • Er wordt gewerkt in alle diensten waarbij eventuele voorkeur voor diensten bespreekbaar is (bijvoorbeeld vaste nachtdiensten).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €1882 bruto per maand en maximaal €2798 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria Smeets, unitmanager, telefoonnummer 088-4584400 (receptie zorgcentrum Aldenhof).

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.