Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, zorgcentrum Bronnenhof (Brunssum, 24-36 uur per week)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij zorgcentrum Bronnenhof in Brunssum zoeken we een enthousiaste en zorgzame verzorgende IG voor 24-36 uur per week! Wil jij aan de slag bij een gezellig en hardwerkend team en staat de cliënt voor jou écht centraal? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG op een PG-afdeling met een open setting. Gedragsproblematiek bij bewoners zorgt voor een uitdaging, waarbij jij als verzorgende IG ‘out of the box’ moet denken. Het zorgteam, waar jij onderdeel van uitmaakt, stelt een zorgplan op met betrekking tot de bewoner en voert dit ook uit. Jij draagt bij aan alle stappen in dit proces.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoort tot je werkzaamheden. Als er veranderingen bij de bewoner lichamelijk, psychisch of social plaatsvinden, signaleer je die tijdig. Het welzijn van onze bewoners speelt een grote rol in je functie. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg, begeleid en informeer je bewoners, familie en relaties van bewoners, en verricht je administratieve taken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Bronnenhof

Zorgcentrum Bronnenhof valt onder het kleinschalig wonen van Cicero Zorggroep. Het zorgcentrum ligt in een bosrijke omgeving, met een mooi uitzicht op de tuin. In deze kleine huiselijke groepen wordt er zorg en veel persoonlijke aandacht geboden aan psychogeriatische bewoners. Zorgcentrum Bronnenhof bestaat uit drie woongroepen waar 14 bewoners verblijven, een woongroep waar 10 bewoners verblijven en een woongroep waar 7 bewoners verblijven.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en moderne kijk op de ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, hun naasten, en collega's.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, en nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.336,95 bruto per maand en maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier voor maandag 3 april 2023 in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.