Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Zorgcentrum De Egthe (diverse afdelingen, uren bespreekbaar)

Dienstverband

16-36 uur per week ( exact aantal uur per week is bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je het ook vanzelfsprekend dat je er écht bent voor onze bewoners? Zie jij het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te kunnen leveren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam binnen één van de afdelingen van zorgcentrum De Eghte (de keuze van de afdeling wordt gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en voorkeur) en zorgt ervoor dat onze bewoners het maximale uit het leven kunnen halen. Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan bewoners en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de bewoner altijd centraal. Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je een signalerende functie, rapporteer je en zet je de juiste acties uit. Je maakt onderdeel uit van een fijn team van (zorg) collega's waar veel aandacht is voor persoonlijke groei en een goede werk-privé balans. Je levert een positieve bijdrage aan het team om zo gezamenlijk de teamresultaten te behalen en te verbeteren.

 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een gelijkwaardig, in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Kernwaarden: flexibel (je bent werkzaam in diensten), betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgericht.
 • Je bent in staat om goed zelfstandig te functioneren binnen de kaders van de zorgleefplannen.
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid waarbij je met jouw enthousiasme en persoonlijkheid een positieve bijdrage hieraan levert.

 

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s voor diverse afdelingen (onder andere somatiek en PG-afdeling) waarbij we rekening houden met je persoonlijke wens(en) en voorkeur(en).
 • Het aantal contracturen is in overleg bespreekbaar, jij geeft zelf aan wat het beste bij je past. Eventuele vaste inzet in de nacht/avond is mogelijk.
 • Je bent werkzaam in wisselende diensten volgens rooster (het rooster is circa 2 maanden van te voren bekend).
 • Het salaris is conform FWG 35 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal €12,06 bruto per uur en maximaal €17.94 bruto per uur, afhankelijk van je werkervaring). Binnen De Egthe zijn er ook mogelijkheden om als EVC-er (Eerst verantwoordelijk Contactverzorgende) aan de slag te gaan waarbij je ingeschaald wordt conform FWG 40 van de CAO Ziekenhuizen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature en de mogelijkheden binnen Zorgcentrum De Egthe, kun je contact opnemen met Ellis Op den Kamp, recruiter Zuyderland Zorgcentra, telefoonnummer 06-30121386.

Wil je solliciteren naar aanleiding van deze vacature dan kun je je cv en korte toelichting mailen naar: recruitmentcare@zuyderland.nl

 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.