Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG zorgcentrum de Egthe in Echt– verzorgingshuisafdeling Leenderhoaf of Gebrookerhoaf Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

24-36 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je het ook vanzelfsprekend dat je er écht bent voor onze bewoners? Zie jij het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te kunnen leveren aan onze bewoners? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Leenderhoaf  en Gebrookerhoaf zijn verzorgingshuisafdelingen waar respectievelijk 33 en 43 cliënten wonen en waar kleinschalig wordt gewerkt en gedacht. De toenemende complexiteit van de zorg en de daaruit voortvloeiende hulpvragen op deze afdelingen zijn hoog waarbij wij continu op zoek zijn naar ondersteuning op het gebied van gedrag, hulpmiddelen en zorg. Spreekt jou dit aan, twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functie!

Als Verzorgende IG help je bij de persoonlijke verzorging van bewoners die zelfstandig wonen, maar wel behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. De zorg is afgestemd op de persoonlijke situatie van de bewoner. Je helpt o.a. bij medicijngebruik, wondverzorging en toedienen van injecties. Verder coördineer en evalueer je de zorg en ben je in staat om zelfstandig op een afdeling aan de slag te gaan. Op het gebied van gedrag, ondersteuning en welzijn zijn ook deskundige zorgverleners nodig, dus schroom niet en kijk wat je voor onze veelal oudere zorgvrager kunt betekenen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3, een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma of een ander vergelijkbaar diploma.
  • Je kunt je inleven in de bewoner, luistert naar zijn of haar wensen en kunt onderhandelen over de uit te voeren werkzaamheden. Hierbij ben je in staat om te improviseren, durf je beslissingen te nemen en weet ook je grenzen te bewaken.
  • Je houdt van aanpakken en hebt een positieve klantgerichte instelling. Daarnaast hou je van werken in teamverband en sta je open voor feedback van anderen.
  • Je bent SUPER: spontaan, uniek, professioneel, excellent en respectvol.
  • Je wilt elke dag uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsuren zijn 24 tot max 36 uren per week. Er wordt gewerkt in alle diensten.
  • De salariëring is overeenkomstig FWG functiegroep 35.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg en ondersteuning zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken. Of ontwikkel je verder naar de functie van EVC-er: Eerst Verantwoordelijke Contactpersoon.

Interesse?

Spreekt deze uitdagende baan je aan, durf dan de stap te zetten en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geert Jansen, Unitmanager Gebrookerhoaf, telefoonnummer 06-83157773 of Lendy Beulen, Unitmanager Leenderhoaf, telefoonnummer 06-13624658. Na een positief kennismakingsgesprek krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt. Het opvragen van referenties is een onderdeel van de selectieprocedure.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.