Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Zorgcentrum Glana - afdeling Athos

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Overige

Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt uitgedaagd wordt als verzorgende IG en waarbij jij zelfstandig binnen een kleinschalige woonvorm het verschil maakt voor onze cliënten dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega binnen onze kleinschalige woonvorm Athos van Zorgcentrum Glana.

Athos heeft alles in huis om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Even voorstellen

Afdeling Athos maakt deel uit van Zorgcentrum Glana in Geleen en betreft een kleinschalige woonvorm bestaande uit vier individuele  woningen waar elk zes cliënten woonachtig zijn. Binnen Athos wordt gespecialiseerde zorg verleend aan cliënten met psychogeriatrische aandoeningen, cliënten met Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en jong dementerenden.

Binnen elke woning delen de zes cliënten, onder begeleiding van een verzorgende, een gezamenlijke woonkamer en keuken en beschikken ze over een eigen slaapkamer, net als thuis. Aan de achterzijde van de vier woningen bevindt zich een prachtige, grote gezamenlijke tuin die bij goed weer, regelmatig gebruikt wordt voor een gezamenlijke activiteit

Verder wordt binnen Glana vanuit diverse afdelingen zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen en mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking extra zorg nodig hebben. Dit gebeurt zowel op grootschalige afdelingen als in kleinschalige woonvormen. Glana biedt daarnaast eerstelijnsverblijf zorg na een ziekenhuisopname en verleent palliatieve terminale zorg in haar hospice. Ook in de wijk heeft Glana een belangrijke rol als wijksteunpunt en aanbieder van dagvoorziening en is zij zorgverlener aan de nabijgelegen zorgappartementen.

Wie ben jij?

Binnen onze kleinschalige woonvorm coördineer jij de zorg en begeleiding van zes cliënten van één van de woningen waar je vast aan toebedeeld bent.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en biedt structuur en rust binnen de woning  waardoor de cliënten zich op hun gemak voelen. Jij runt het “huishouden” zelfstandig en betrekt hierbij de cliënten zoveel mogelijk. Je bent dan ook in staat om snel te schakelen, gaat proactief te werk en staat bovenal stevig in je schoenen.

Wat we graag willen zien:

  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een in Nederland gelijk gewaardeerd buitenlands diploma;
  • Ervaring of affiniteit met ouderenzorg en/of gedragsproblematiek;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 36 per week (exact aantal uur per week wordt onderling afgestemd);
  • Flexibel ten aanzien van het werken in onregelmatige diensten.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vast contract vanaf dag 1
  • Betrokken collega’s en een prettige werksfeer
  • Werken op de allernieuwste locatie
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (FWG 35 cao z)
  • Doorgroei- en ontwikkel mogelijkheden
  • Rekening met roosterwensen

Verder groeien en ontwikkelen

Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Neem de stap en solliciteer

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Liever eerst een keer meelopen of vrijblijvend een kopje koffie drinken? Neem dan contact op met Mylene Janssen-Keulers (unitmanager), telefoonnummer: 06-10781027

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Zorgcentra en ken of weet jij een geschikte Verzorgende IG? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van € 500 bruto! Neem gerust contact op met Recruitment over de voorwaarden. Dit kan via recruitmentcare@zuyderland.nl / 06-51041542.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1540/verzorgende-ig-zorgcentrum-glana-afdeling-athos.