Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, zorgcentrum Huize Louise (Brunssum, 20-32 uur per week)

Dienstverband

20-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Is jouw doel zorg leveren met persoonlijke aandacht en stel jij de zorgwensen- en behoefte van de bewoner centraal? Houd je van veel verantwoordelijkheid in je functie en kan elke bewoner rekenen op jouw aandacht? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou als verzorgende IG (20-32 uur per week) op onze kleinschalige PG-afdeling bij het authentieke zorgcentrum Huize Louise in Brunssum!

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij zorgcentrum Huize Louise zelfstandig op een kleinschalige PG-afdeling van ongeveer 10 bewoners en je maakt deel uit van het zorgteam. Het zorgteam stelt een zorgplan op voor de bewoner en voert dit ook uit. In het plan staan zaken beschreven zoals medicatie, persoonlijke verzorging en dagbesteding van de bewoner.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit zoals het injecteren, het verzorgen van katheters, het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden. Je signaleert tijdig veranderingen bij de bewoner. Waar dat nodig is, bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte verricht je administratieve taken en zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten.

Het zorgteam
Mellanie en Manon maken ook deel uit van dit warme en collegiale zorgteam. Zij zoeken een fijne en gezellige collega die het belangrijk vindt om de cliënt centraal te stellen. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat de bewoners op de kleinschalige PG-afdeling niks tekortkomen.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op de ziekte van Parkinson en somatische ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie. Als verzorgende IG ben je ook in staat om op een coachende wijze collega’s te ondersteunen en te begeleiden.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 (minimaal € 2.336,95 bruto per maand en maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Direct solliciteren?
Klik op de button ‘Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 3 april 2023 in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.