Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Zorgcentrum Kollenberg

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Overige

Goede zorg, daar begint het mee. Persoonlijke en professionele zorg gecombineerd met warmte en aandacht. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de bewoners. Jij ziet het als een uitdaging om samen de mogelijkheden te bekijken om de beste kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Voor Zorgcentrum De Kollenberg, zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG-er, die toe is aan een nieuwe uitdaging en ons team wil komen versterken. Onze afdeling wil een thuis zijn voor bewoners binnen een verzorgingshuissetting waarbij we altijd kijken door een bril van mogelijkheden en waarbij de cliënt echt centraal staat. Spreekt jou dit aan, twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functie!

Wat ga je doen?

 • Je helpt de bewoner het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de bewoner.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de bewoners op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waarbij de bewoner altijd centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren,  weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de bewoner centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.
 • Je bent gedreven en in staat om dagelijks het beste uit jezelf te halen en anderen te prikkelen, te stimuleren om dit ook te doen

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Ervaring of affiniteit met bewoners met een niet-aangeboren hersenletsel en/of gedragsproblematiek.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • De arbeidsduur bedraagt 28 uur per week.
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €1.938,- bruto per maand en maximaal €2.882,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Annemie Paquay, unitmanager Kollenberg, telefoonnummer 06-12401377.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1645/verzorgende-ig-zorgcentrum-kollenberg-in-sittard-verzorgingshuisafdeling.