Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, zorgcentrum Op den Toren (Nuth, 20-32 uur per week)

Dienstverband

20-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Nuth

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey verzorgende IG!  Bij zorgcentrum Op den Toren in Nuth zijn we op zoek naar een flexibele en daadkrachtige verzorgende IG voor 20-32 uur per week. Wil je graag werken bij een dynamische afdeling waar jouw mening telt? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij zorgcentrum Op den Toren vaak zelfstandig en je maakt deel uit van het zorgteam. Het zorgteam stelt een zorgleefplan op met betrekking tot de cliënt en voert dit ook uit. In het plan staan zaken beschreven als medicatie, persoonlijke verzorging en dagbesteding van de cliënt.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoren tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij de cliënt voordoen, signaleer je die tijdig en maak je dit kenbaar aan je team. Daar waar dat nodig is bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten en verricht je administratieve taken.

Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat, de medewerker cruciaal is, en waar er aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.336,95 bruto per maand en maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op somatische of psychogeriatrische ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Op den Toren

Zorgcentrum Op den Toren is voorzien van alle gemakken en veel nieuwe snufjes op het gebied van welzijn en veiligheid. Op den Toren is dan ook een ‘zorgcentrum van de toekomst’. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van technologische hulpmiddelen in de zorg. Hiermee wordt de zelfredzaamheid, de bewegingsvrijheid en de veiligheid van de bewoners aanzienlijk verbeterd. Door de mooi ingerichte afdelingen heeft Op den Toren een vrolijke uitstraling!

Direct solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier voor maandag 25 september 2023 in!

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.