De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG zorginstelling regio Horst aan de Maas en Venray

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sevenum Horst Sevenum Venray Venray Venray Venray Venray Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Verzorgende IG voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams van onze zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas en Venray kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor verzorgenden IG in deze regio. Denk aan onze locaties Vincentiushof en Blauwververstraat in Venray, Sevenheym in Sevenum of Hof te Berkel in Horst. Heb je een voorkeur voor somatiek of dementie of lijkt het je een mooie uitdaging om op een PG+ woongroep te werken? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

Vind je het leuk om coördinerende taken uit te voeren? Dat kan! Bij Vincentiushof hebben we momenteel de mogelijkheid om als coördinator van zorg en diensten te werken (je wordt als CoZoDi ingeschaald in FWG40).

Wat ga je doen?
 Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas en Venray. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 

Je:
 - helpt met de ADL-zorg
 - draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
 - begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
 Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je bent een:
 - gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
 - goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
 - kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Hoe zorgen wij voor jou?
 Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
 - eindejaarsuitkering van 8,33%
 - vakantiegeld van 8%
 - aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Welke locaties vallen onder regio Horst en Venray?
Horst: Hof te Berkel somatiek en dementie.
Sevenum: Schoutstraat, Maasbreseweg, Sevenheijm
Venray: De MulderRooyhofVincentiushofBlauwververstraat, Vollenbergstraat, Dagbehandeling

Direct solliciteren?
 Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Informatie   
 Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Horst aan de Maas en Venray. Onze recruitment medewerker Marije van Delft en/of Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG in een intramurale setting en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl .  
  
 De Zorggroep   
 De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.   
 Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.   

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.  
 Dwars door Noord- en Midden-Limburg.   
 De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.   
 Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.