De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) Zorgorganisatie (vaste nachtdienst)

Dienstverband

0 - 22 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Ben je geen vroege vogel maar een nachtvlinder en ben je op je best in de nacht? De teams kijken uit naar je komst!
Voor onze zorglocaties Herte (tijdelijk), Maasbracht en Bergh zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG!

Wat ga je doen?
Op dit moment hebben we in de regio Roermond op onze locaties Herte, Maasbracht of Bergh mogelijkheden in de vaste nachtdienst als verzorgende (IG).

Je:
 • bent verantwoordelijk voor de bewoners in de nacht waarbij je een mix aan diversiteit hebt van zorgvragen
 • biedt een luisterend oor aan bewoners die niet kunnen slapen
 • helpt daar waar nodig met ADL-taken
 • hebt een oplettende houding (signaleerfunctie)
Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar (maximaal 22 uur per week in de nachtdienst).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
 • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG in de vaste nachtdienst?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
 • gediplomeerd verzorgende IG of ziekenverzorgende (C)
 • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
 • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een nachtje mee. Onze recruiters Karin Ronckers of Evelien Smeets vertellen je graag meer over het werk van een Verzorgende (IG) in de Sector Wonen en zijn te bereiken via karin.ronckers@dezorggroep.nl of evelien.smeets@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.