De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) zorginstellingen regio Roermond

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
De verantwoordelijkheid dragen, een simpel "dankjewel" of een echte glimlach, daar doe jij het voor!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Roermond. Denk aan onze locaties Camillus, Herte, Amaliahof en St. Jan Baptist. Bij de Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat hierin centraal!

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat 'jouw mensen' de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. Samen met het hele zorgteam stel je het zorgplan op. Hierin neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende (IG). Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
  • helpt met de ADL-zorg
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Als Verzorgende (niveau 3) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 30 met een maximaal salaris van €2717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een maximaal salaris van €3159,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG) zorginstellingen regio Roermond?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende.
  • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in Herten, Roermond of Swalmen. Onze recruiters Evelien Smeets of Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in een intramurale setting en zijn te bereiken via evelien.smeets@dezorggroep.nl of karin.ronckers@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.