De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) (ook voor de nacht) Zorgorganisatie

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo Blerick Venlo Venlo Tegelen Venlo Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als
Verzorgende IG voor! Samen met je collega’s geef je “jouw mensen” een thuisgevoel en omdat dat lukt,
ga je iedere dag met een big smile naar huis.

Wat ga je doen?
Als verzorgende (IG) ga je aan de slag op een afdeling van één van onze zorglocaties in de regio Venlo- Beesel. Waar jij je vooral voor inzet is dat de bewoners de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor hen, maar ook voor je collega’s. Samen geven jullie de bewoners een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Natuurlijk verricht je alle voorkomende zorg- en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgleefplan. Denk daarbij aan zorg voor de medicatie, injecteren of wondzorg. Je stimuleert de zelfredzaamheid en signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg. Ook begeleidt je sociale en recreatieve activiteiten, zo mooi om te zien dat bewoners daarvan gaan stralen!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt. Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld coördinerende taken op te pakken, of als verzorgende C het stukje “IG” nog te doen? Bij De Zorggroep helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling en gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden. In de regio Venlo-Beesel hebben we volop mogelijkheden voor enthousiaste verzorgenden (IG)! Onder deze regio vallen de volgende locaties: Meeuwbeemd, Sinselhof, Crescendo, St. Julia, D’n Horstgraaf, Magnoliahof (hier zoeken we nu een verzorgende IG voor de nacht), De Linde, Tollenstraat, Ruijsstraat, Porta Silva, Missiezusters. Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past.

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Als Verzorgende C (niveau 3) wordt je ingeschaald in FWG 30 en kun je rekenen op een maximaal salaris van € 3.013,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG)?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler halen jullie samen het optimale resultaat voor de bewoners. Ook ben je als verpleegkundige de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Vindt je het uitdagend om als Coordinator Zorg en Diensten aan de slag te gaan? We bieden je de mogelijkheid om de opleiding te volgen.

Als coördinator van zorg en diensten staan bij jou de bewoners op nummer één.
Iedere werkdag zet jij je in om zorgplannen op te stellen, zorgleefplannen te evalueren, ADL zorg te bieden en de continuïteit van zorg te leveren aan jou bewoners. Heeft een collega een vraagstuk? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht.
Je bent het aanspreekpunt van de families en evalueert de geboden zorg iedere 6 maanden tijdens een multidisciplinair overleg. Je signaleert samen met je collega’s de zorgbehoeftes van de bewoners en neemt hierop gepaste acties.

Verder belangrijk:
  • Diploma als verzorgende IG of verzorgende C (ziekenverzorgende)
  • Wel bevoegd maar niet meer bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen? We helpen je graag met de juiste scholing om deze te behalen
  • Ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken.
  • Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus!

Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Venlo en Beesel. Onze recruiter Marije van Delft vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in een intramurale setting en zijn te bereiken via marije.van.delft@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.