Proteion zoekt een

Verzorgende in de wijk, regio Venray

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bezoekt als Verzorgende in de wijk, cliënten in de regio Venray in hun eigen vertrouwde omgeving om ze te verzorgen en begeleiden. Dit kan met de auto, maar er zijn ook routes die je op de fiets kunt doen.
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten. Het verschilt per cliënt wat nodig is: van dagelijkse verzorging, medicijnen verstrekken tot contact met andere disciplines. Jij leert de cliënt kennen en bouwt een band op, je luistert en geeft aandacht. Al snel kun jij inschatten wat de cliënt nodig heeft. Samen met de cliënt beslis je hierover een zoek je naar oplossingen. Ook als deze niet voor de hand liggen.

Dit alles doe je niet alleen maar samen. Samen met je cliënt, samen met je collega’s, samen met de familie en samen met andere zorgverleners. Jij bent aanspreekpunt en hebt een signalerende functie. Waar nodig schakel je hulp in.

Binnen onze regio vinden wij het belangrijk dat jouw werk/prive balans goed is en blijft. Graag kijken we naar persoonlijke wensen in het basisrooster. De zorgmomenten vinden voornamelijk in de ochtend- en avonduren plaats.

Daarom pas jij bij Proteion
Jij haalt je werkplezier uit het één-op-één contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Je beschikt over een diploma Verzorgende. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders. Jouw doel is om die lach op ieders gezicht te toveren.
Indien je in het bezit bent van rijbewijs en een auto is dit een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Ook als je nog weinig ervaring hebt en de thuiszorg je aanspreekt, drinken we graag een kop koffie of thee met je. Samen ontdekken we of deze functie bij je past.  

Gewoon

Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast contract
 • een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €3.177,10 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Pensioen bij Zorg en Welzijn
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

Jouw team
Je komt in een team terecht met verschillende verzorgenden (IG) en verpleegkundigen, aangestuurd door een 1e wijkverpleegkundige. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten goed verzorgd worden en bijzondere momenten thuis kunnen beleven. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen. Je kunt binnen je eigen team altijd terecht voor vragen, om even te sparren of om je hart te luchten.
Daarnaast zoeken we ook tussen de verschillende wijkteams van Venray de samenwerking op en helpen elkaar waar nodig. 
Bijzondere momenten creëer je samen!


'Jij zorgt dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Jaimy heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jaimy Arts
1e Wijkverpleegkundige
0615826682
jaimyarts@proteion.nl

 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.