Proteion zoekt een

Verzorgende

Dienstverband

28-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentra De Kreppel, Hornerheide en St. Magdalena in de regio Leudal. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor zorgcentrum Hornerheide zijn wij op zoek naar Verzorgende niveau 3

Welke uitdaging ga jij aan?
In het prachtige bos van Hornerheide liggen 12 bungalows die ouderen met dementie kleinschalig wonen aanbieden. Door het kleinschalig wonen wordt de huiselijke woonomgeving zoveel mogelijk gecreëerd. Tegelijkertijd blijft de veiligheid en geborgenheid gegarandeerd. Onze bewoners zijn zoveel mogelijk betrokken bij het reilen en zeilen van het huishouden. Zo blijven ze actief en geprikkeld.

Tijdens jouw dienst observeer en rapporteer je bijzonderheden. Je bepaalt de zorgbehoefte en formuleert de zorgdoelen. Daarnaast draag je zorg voor het uitzetten en uitdelen van medicijnen. Hierbij zie je toe op gebruik en verzorg je de registratie. Je evalueert het zorgproces met een kritische blik.

Daarom pas jij bij Proteion
Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. De opleiding verzorgende niveau 3 heb je op zak. Je kunt zelfstandig werken en signaleert afwijkingen en problemen vroegtijdig.

Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Wij hebben geluk met jou als verzorgende in ons team. Je draagt bij aan een positieve woonomgeving voor onze cliënten. Jouw sociale vaardigheden zorgen ervoor dat jij een goed aanspreekpunt bent voor familie en/of mantelzorgers. Jij gaat een verschil maken. Met jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden bouw je een band op met bewoners en collega’s. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van onze bewoners, maar ook van je collega’s.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie? 

Dit krijg jij van ons
Graag gaan wij met jou in gesprek over een dienstverband van onbepaalde tijd met gemiddeld 28 tot 32 uur per week. Over de uren kunnen we samen nog in gesprek gaan. Daarbij bieden wij jou een bruto maandsalaris in FWG 35. Bij een 36-urige werkweek is het maximum bruto maandsalaris €2.692,76. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8.33 procent, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8 procent vakantietoeslag. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding en ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

We vinden het belangrijk dat jouw ideeën gehoord en besproken worden. Dit is nog niet alles. Wij vinden het ook belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Hier is voldoende ruimte voor. Jij geeft vorm aan hoe je wilt werken en groeien. Tot hoe ver je groeit, dat bepaal jij zelf. Wij helpen jou daar graag bij.

Jouw team
Je komt terecht in een team dat bestaat uit verzorgende IG, verpleegkundige en zorghulpen. Een mooi mix van bijzondere mensen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. We bieden persoonsgerichte zorg waarin, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit belangrijk zijn. Onze medewerkers zijn betrokken bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners. Geen dag is hetzelfde.

We maken kleine momenten samen bijzonder.

 

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.

Over Proteion
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel  je. We zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Tot welke hoogte je ook wil groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Dat is gewoon bijzonder. Welkom bij Proteion.

Jouw contactpersoon
Heb je vragen, opmerkingen, of wil je even kennis maken? Ik vertel je graag meer over de functie je team of Proteion.

Natascha Scheepers                                                          Roger Jadoul
Teamleider                                                                           HR Business Partner
06 – 46 72 65 46                                                                 06 – 11 92 82 55