Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende of Helpende plus Thuiszorg team, Parc Imstenrade in Heerlen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor een Thuiszorgteam op onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn we op zoek naar een:

Verzorgende of helpende plus, Residentie Parc Imstenrade in Heerlen
Uren in overleg

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Je begint je werkdag onder het genot van een kop koffie met het lezen van de cliënt informatie op je door ons aangereikte eigen werktelefoon. Vanuit jouw expertise lever je de beste cliënten zorg. We bieden jou ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht voor cliënten. Als je met plezier werkt, haal je immers het beste uit jezelf. We gaan uiteraard mee met de tijd door inzet van zorgtechnologie en het behalen van onze duurzaamheidsdoelen.

Wat ga je precies doen?
We hebben een plek voor je vrij in een thuiszorgteam. We bespreken hoeveel uur je wilt werken en volgens welk ritme. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar meer avonddiensten of nachtdiensten? De teams maken zelf een (basis)rooster en plannen minimaal 2 maanden vooruit. We zijn bezig met de voorbereiding tot zelfroosteren. Je werkt in een klein hecht team met korte lijnen naar de manager. Je werkt uitsluitend binnen 1 gebouw, prachtig gelegen in de natuur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij hebben onze kernwaarden ‘ertoe doen, meedoen en zelf doen’ en het uitgangspunt ‘doen wat nodig is’ hoog in het vaandel staan en hopen dat jij dit ook een mooie gedachte vindt. Hopelijk is dat ook de uitdaging en afwisseling die je zoekt!

Nu weten wij natuurlijk ook dat jij met jouw diploma(s) en ervaring overal aan de slag kan in de zorg maar wij weten zeker dat wanneer je Parc Imstenrade hebt ervaren je graag bij ons wil werken.

Wat neem jij mee?
Allereerst heb je een groot hart voor ouderen uiteraard. Als verzorgende heb je een afgeronde opleiding MBO niveau 3 verzorgende (IG) of helpende plus (niveau 2). Je bent ambitieus en weet je eigen rol of aandachtsgebied op te pakken bijvoorbeeld ergococach of wondzorg.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een stijlvolle en moderne werkomgeving
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Je maakt deel uit van een leuk team van circa 11 personen, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialisten in je vak of door te groeien naar een andere functie
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • De functie van verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (max.€ 3.177,10), helpende plus is ingeschaald in FWG 30 (max.€ 2.938,60) en contactverzorgende is ingeschaald in FWG 40 (max.€ 3.417,15)

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-10475176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl

We kijken uit naar je reactie.