Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende Residentie Parc Imstenrade - Heerlen

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor het Thuiszorgteam op onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn we op zoek naar een:

Verzorgende Residentie Parc Imstenrade

20 - 24 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze klant te vervullen. Op onze residentie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar collega Verzorgende die ons thuiszorgteam komt versterken.

Wat ga je precies doen?

Als Verzorgende bied je de beste kwaliteit van zorg en begeleiding, gericht op het welbevinden van de cliënt. Je draagt zorg voor een prettige woon- en werksfeer, stimuleert activatie en zelfzorg bij cliënten. Je werkt vanuit de kernwaarden 'ertoe doen, meedoen en zelf doen' en het uitgangspunt 'doen wat nodig is' van Vitalis.

Je biedt dagelijkse professionele verzorging en verpleging volgens afspraak vanuit het zorgplan en verricht daarbij verpleegtechnische handelingen, binnen je eigen bevoegd- en bekwaamheid. Je stimuleert en begeleidt cliënten en diens verwanten bij zelfzorg .

Je biedt psychosociale begeleiding aan de cliënt en diens verwanten en signaleert veranderingen bij de cliënt, bespreekt deze met alle betrokkenen en levert een bijdrage aan het evalueren en bijstellen van het zorgplan en het plannen van daaruit voortkomende acties.

Je informeert en instrueert de cliënt en diens verwanten over zorg, welzijn, behandeling en andere zaken die voor hen van belang zijn. Naast je werk als verzorgende, verricht je gezamenlijk met je team een aantal teamtaken.

Wat neem jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 3 verzorgende (IG), eventueel aangevuld met kennis van de doelgroep.

Je stelt de veiligheid van de cliënt voorop en daarnaast ben je zelfstandig, oplettend, neem je initiatief en ben je opmerkzaam, empathisch, motiverend en besluitvaardig. Je werkt volgens een wisselend rooster waarbij het accent ligt op dag- en avonddiensten. Bovenal vinden wij het belangrijk dat je een groot hart voor ouderen hebt!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialisten in je vak of door te groeien naar een andere functie
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • Deze functie is ingeschaald in FWG 35 (min. € 1.960,02 - max. € 2.845,21 bruto per uur op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze 'Solliciteer direct'-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl