Zuyderland zoekt een

Verzorgende-Verplegende Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

16 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij toe aan een nieuwe stap als verzorgende-verplegende en wil jij de kans grijpen om binnen een ziekenhuisomgeving met kortdurend patiëntcontact werkzaam te zijn? Dan informeren wij jou graag over de mogelijkheden binnen de Flexpool van Zuyderland Medisch Centrum.
 
Jouw nieuwe baan

Als verzorgende-verplegende in de Flexpool word je getriggerd door uitdaging en afwisseling en kom je te werken op diverse verpleegafdelingen. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden. Juist door variatie in inzet op diverse afdelingen is geen dag hetzelfde en kun jij verpleegkundigen ondersteunen in de zorg van patiënten en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, wanneer jij als verzorgende-verplegende hiertoe bevoegd en bekwaam bent.

Het kunnen omgaan met afwisseling en tonen van verantwoordelijkheid voor verschillende patiënten met ieder hun eigen klachten en behoeften spreekt jou aan. Samen met je collega’s van de afdeling en als multidisciplinair team ga je natuurlijk altijd voor het beste resultaat. Daarnaast heb jij binnen de Flexpool hét grote voordeel om jezelf en jouw kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat naast onze patiënten, ook jij je snel thuis voelt! Daarom organiseren wij voorafgaand aan je start een warme landing, zodat je goed voorbereid je eerste werkdag tegemoet gaat.

Wat neem je mee?

 • Een mbo 3 verzorgende diploma, aangevuld met enkele jaren ervaring op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding.
 • Kennis van beroepsinhoudelijke ontwikkelingen en de wil om deze door het lezen van vakliteratuur, bij- en nascholing bij te houden.
 • Een denk- en handelwijze vanuit gezamenlijkheid, gelijkwaardigheid, eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Daarnaast pas jij je snel aan in een nieuwe omgeving.
 • Enthousiasme, aanpassingsvermogen en daadkracht om jouw ervaring te verbreden op zowel locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar.
 • Een werkweek van gemiddeld 16 tot 36 uur, in overleg bespreekbaar. Zonder vaste dagen of tijden, met standaard 8 uurs diensten.
 • Een bruto maandsalaris in FWG 40 startend bij € 2.134, - tot € 3.160, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
 • Regelmatig de mogelijkheid om je te verdiepen in diverse aandachtsvelden.

Welkom in het team

Werken als verzorgende-verplegende binnen de Flexpool van het Verpleegcentrum is een zelfstandige functie. Je maakt namelijk deel uit van het Flexpool team (bestaande uit ± 70 verpleegkundigen, verzorgende-verplegenden én medewerkers zorg) en leert tevens verschillende collega’s op de verpleegafdelingen kennen. Een leuke en afwisselende functie.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Madelon Gelissen-Severeyns (teamleider), via 06-13928236.

Een motivatiebrief is niet nodig! Wel ontvangen wij graag, naast je CV, jouw beknopte antwoorden op de volgende drie vragen:

 1. Wat vind jij belangrijk in jouw werk?
 2. Onze kernwaarden zijn ‘Verfrissend alledaags’, ‘Met aandacht’ en ‘In samenhang’. Hoe zou jij dit toepassen in jouw werk?
 3. Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor deze functie?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.