Sevagram zoekt een

Verzorgenden IG (optie tot rol van cliëntkenner)

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Sta jij voor kwalitatieve en warme zorg? En vind jij werkplezier en blijven groeien binnen je vakgebied óók zo belangrijk?

Locatie Oosterbeemd zoekt:

Verzorgenden IG die wel in zijn voor een uitdaging (uren in overleg)

Als verzorgende IG weet je hoe belangrijk het is om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden, nu en in de toekomst. Breng jij de nodige ervaring met je mee, dan kun je bij ons aan de slag in de rol van klantkenner. Binnen de locatie ben jij dan eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. Je kunt hierbij uiteraard rekenen op inzet en ondersteuning vanuit je directe collega’s. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van zorgleefplannen. Jij weet je mannetje te staan in complexe situaties en zoekt waar nodig de samenwerking op met je collega-verpleegkundigen.

Ben jij pas afgestudeerd en ben jij een echte aanpakker? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden! Binnen Oosterbeemd kom je te werken in een vast team van ervaren collega’s waar je op kunt terugvallen en die jou graag helpen om de fijne kneepjes van het vak verder eigen te maken. Zo kun jij je verder ontwikkelen en doorgroeien tot de rol van klantkenner of je specialiseren tot aandachtsfunctionaris op het gebied van bijvoorbeeld HIP, medicatie of wondzorg.

 Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent zelfsturend en iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jij doet er alles aan om jouw werk iedere dag opnieuw tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Oosterbeemd;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA;
  • Jij bent flexibel en werken in alle voorkomende diensten is voor jou geen enkel probleem;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Salaris volgens FWG 35/40 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Ivo Dassen en Sander Goossens, Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure