Sevagram zoekt een

Verzorgenden IG voor het vaste nachtdienstteam in Vaals - Mechelen

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG vaste nachtdienstteam
Wil jij werken binnen de mooiste, modernste zorg locatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en maak onderdeel uit van (vernieuwd) Langedael! Wij zoeken nieuwe collega's!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Locatie Langedael zit momenteel middenin een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases wordt aangepakt. Beetje bij beetje verandert de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Gedurende de verbouwingsfase verblijft een deel van de bewoners en de medewerkers tijdelijk in hotel de Heerenhof in Mechelen. Naar verwachting zal de volledige renovatie medio 2023 zijn afgerond. Wachten tot dan hoeft echter niet. Hoe eerder jij kunt beginnen, hoe beter!

Ter versterking van de teams zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor zowel locatie Heerenhof als afdeling woonzorg binnen Langedael. Hierbij is het mogelijk dat jij begint binnen onze tijdelijke locatie Heerenhof in Mechelen en later samen met de bewoners mee terugkeert naar het vernieuwde Langedael.

Klik hier voor meer informatie over de plannen en renovatie van locatie Langedael

Jouw baan als verzorgende IG in vaste nachtdienst binnen Langedael en de Heerenhof in Vaals en Mechelen
Binnen vernieuwd Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er zal groepsgerichtere zorg worden verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie krijgt een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Jij voelt je net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving en werkt met passie en plezier samen met je team. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Wat verdien jij als verzorgende IG bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.495,33- € 3.254,43 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract voor maximaal 28 uur per week, waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!
Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze baan als verzorgende IG bij Langedael en de Heerenhof in Vaals en Mechelen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 003128495851.
Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Malou vertelt je graag meer 06 48 12 69 90.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.