Zuyderland zoekt een

Verzorgenden nieuwe afdeling Kummenaederhof flexibele diensten of vaste nacht (Geleen)

Dienstverband

28-36 uur (uren per week in overleg)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorgcentrum Glana neemt in september 2022 een nieuwe vleugel in gebruik! De geheel gerenoveerde afdeling Kummenaederhof biedt een thuis aan ouderen die nog redelijk zelfstandig zijn, maar wel graag zijn omringd door veilige 24-uurszorg en begeleiding. Cliënten kunnen er permanent wonen maar ook logeren, tijdelijk verblijven ter ontlasting van de mantelzorg of overbruggen omdat ze wachten op een plekje elders.

Het nieuwe Kummenaederhof is zeer licht en ruim opgezet en ouderen beschikken er over een eigen kamer met badkamer. Er is veel aandacht voor prettig wonen en welzijn en ook familieparticipatie is belangrijk. Mensen kunnen bovendien gebruik maken van alle faciliteiten die Glana biedt waaronder het restaurant en het naastgelegen fraaie park. Daarnaast liggen winkelcentrum Zuidhof, restaurant/brasserie de Biesenhof en kinderboerderij Daniken op loopafstand. De geheel vernieuwde afdeling is dan ook een fijne plek voor ouderen uit de omgeving die op zoek zijn naar een nieuw thuis waar ondersteuning en hulp alle dagen van de week voorhanden is.

Op het terrein van zorgcentrum Glana in Geleen ontwikkelt Zuyderland momenteel een geheel nieuw gebied voor wonen en zorg. De grootscheepse renovatie van Sint Jan, waar ook de afdeling Kummenaederhof onder valt, is een belangrijke stap in dit geheel.

Hoe leuk is het om deel uit te maken van het opbouwen van een nieuw team en mede invulling te geven aan het vormen van een nieuwe afdeling!

Welke profielen zoeken we precies?

  • Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgenden                         FWG 40: €13.67- €20.25
  • Verzorgenden IG                                                                  FWG 35: €13- €19.05
  • Verzorgenden C / Individuele Zorgverlening                            FWG 30: €13- €18.14
  • Helpenden Zorg en Welzijn                                                    FWG 25: €13-17.24

Wat bieden wij?

  • Je bouwt letterlijk en figuurlijk mee aan deze gloednieuwe afdeling en het team! Samen met je collega’s geef je vorm aan de dagelijkse werking.
  • Als medewerker heb je dankzij de gevarieerde doelgroep elke dag afwisseling, dynamiek en diversiteit in je werk.
  • Contract voor onbepaalde tijd, aantal uren en voorkeuren zijn bespreekbaar (vb. vaste vrije dag). We bieden zowel flexibele diensten aan als de vaste nacht. Hou bij deze laatste rekening met de arbeidstijdenwet - als je meer dan 21,5 uur per week in de nacht werkt, zal je ook af en toe een andere dienst worden ingepland.
  • Inschaling volgens CAO Ziekenhuizen plus eventuele onregelmatigheidstoeslagen.
  • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioenopbouw.
  • Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!

Interesse?

Solliciteren kan via de knop bovenaan ‘’Solliciteer op deze functie’’.

Graag eerst meer informatie? Dat is mogelijk! Neem gerust contact op met onze Recruiter Nathalie Herben:

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie contacteert onze Recruiter je voor een telefonische kennismaking om samen te kijken welk team het best bij je past. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt je toekomstige leidinggevende je meer over de afdeling. Bij een positieve indruk langs beide kanten plannen we een meeloopmoment zodat je zelf kan kennismaken met je nieuwe collega’s, cliënten en werkomgeving. Tot slot volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe baan!

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.