Maastricht UMC+ zoekt een

Voedingsassistent

Dienstverband

18 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als medewerker zorg je voor de uitvoering van de taken die belegd zijn binnen de Frontoffice van Patiëntencatering. Je verzorgt de voeding en dranken voor patiënten van de klinische afdelingen. Je begeleidt patiënten bij het maken van een keuze uit het menu en ziet toe op naleving van diëten. Je verricht diverse werkzaamheden van huishoudelijke- en administratieve aard zoals het bijhouden van vocht- en voedingslijsten, controle op kwaliteit en kwantiteit van maaltijden. Je geeft uitvoering aan de hygiënecode (HACCP) en heeft hierbij dagelijks contact met de verpleegafdeling. De werktijden zijn volgens dienstrooster. Je zult ook tijdens de weekenden en feestdagen worden ingezet.
Kortom: ben jij die TOPPER met frisse, dynamische, flexibele, enthousiaste, innovatieve, patiëntvriendelijke inzet die wij zoeken, dan vragen we je te solliciteren om samen met ons de uitdaging, van de implementatie van ons nieuwe voedingsconcept, aan te gaan.

Wat vragen wij van jou?
Je dient in het bezit te zijn van een MBO denk-/werkniveau bij voorkeur facilitaire/horeca richting of Retail. Je hebt kennis van te voeren administratie en werken met iPad/computer. Gastvriendelijkheid en servicegerichtheid zit in je genen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een flexibele werkhouding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Affiniteit met voeding, bekendheid met HACCP en ervaring in een service-/klantgerichte functie is een pré.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Servicebedrijf Facilitair Bedrijf heeft als doel het ondersteunen van het primaire proces door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening. Binnen het Servicebedrijf Facilitair Bedrijf is de Procesgroep Patientencatering onder andere verantwoordelijk voor de voeding van patiënten. Zij verzorgen dagelijks de voeding en dranken voor de klinische afdelingen met één of meerdere units.
Op korte termijn zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die samen met ons een nieuw voedingsconcept gefaseerd gaan invoeren.

Aanstelling
Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling tussen 18 en 24 uur verdeeld over 4 a 5 dagen per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.
Wanneer je hebt bewezen te passen in ons nieuwe, flexibele voedingsconcept zal het tijdelijke dienstverband worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Er wordt van je verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.861,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A03 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Heb je recent gesolliciteerd dan vragen we je niet opnieuw te solliciteren.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.