Cicero Zorggroep zoekt een

Voedingsassistent, Cicero Zorggroep (Brunssum, uren in overleg)

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Voedingsassistent – Zorgcentrum Emmastaete (uren zijn in overleg)

Heb jij talent voor alles wat te maken heeft met eten en drinken en ligt je hart bij de ouderenzorg? Vind je het leuk om met veel geduld en liefde onze bewoners te helpen bij de maaltijd? Dan zijn wij op zoek naar jou als voedingsassistent bij zorgcentrum Emmastaete.

Wat ga je doen?
Als voedingsassistent heb je een zeer belangrijke taak: je ondersteunt onze bewoners bij eten en drinken. Dit doe je samen met je collega’s zo, dat er tijdens de maaltijd een fijne, huiselijke sfeer is. Hierdoor wordt elke maaltijd een echte beleving voor onze bewoners.

Als voedingsassistent verstrek je eten en drinken aan bewoners vanuit hun persoonlijke behoeften, wensen, gewoonten en dieetvoorschriften. Ook zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van de maaltijd die bewoners uitnodigt tot eten en drinken.

Daarnaast heb je een signalerende rol en zet je acties in om ondervoeding en uitdroging tegen te gaan. Bijzonderheden die je signaleert, registreer je in het cliëntendossier en je bespreekt dit met de betrokken diëtist, logopedist en zorgcollega’s.

Kortom, een waardevolle baan gericht op eten en drinken!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 25 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over kennis van voeding en/of zorg op basis van een afgeronde opleiding op Mbo-niveau 2, zoals facilitair medewerker of helpende zorg en welzijn.
 • Je beschikt over aanvullende kennis op het gebied van bereiding en uitgifte van eten en drinken, gastvrijheid, diëtetiek, HACCP-richtlijnen en andere relevante wet- en regelgeving.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent servicegericht, initiatiefrijk en bereid tot samenwerken.
 • Je gaat op een respectvolle manier om met bewoners en collega’s.
   

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in vóór maandag 24 juni 2024.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.