De Zorggroep zoekt een

Voedingsassistent(e) PG plus Woonomgeving Lavendel

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Goede zorg smaakt naar meer!

Ben jij een enthousiaste voedingsassistent die op zoek is naar een uitdagende functie voor max. 24 uur/ week?

Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature.

Wat ga je doen?
Je doet de voorbereidingen en serveert de maaltijden, dranken en tussendoortjes voor onze bewoners. Je stimuleert en motiveert onze bewoners om te eten en te drinken op aanwijzingen en in overleg met de zorgmedewerkers Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de afdelingskeuken en de daarbij behorende apparatuur. Jij weet raad! De HACCP-richtlijnen zijn je goed bekend, veiligheid voor alles!

Kom werken binnen ons team op afdeling Lavendel in een dynamische omgeving waarbij gezelligheid en contact met onze bewoners voorop staat.
Het team voedingsassistenten bestaat op dit moment uit 4 collega’s.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als voedingsassistent(e) word je ingeschaald op basis van de cao VVT, in salarisschaal FWG 20, met een salaris van maximaal € 2.697,02 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. We bieden een contract voor de periode van 1 jaar (bij goed functioneren is er kans op verlenging). Het aantal uren per week is 16 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste voedingsassistent(e)?
Een enthousiaste en zelfstandige collega die beschikt over een goede portie teamspirit! Als voedingsassistent(e) sta je in nauw contact met de bewoners en dat geeft je energie! Je straalt rust uit en kunt prima functioneren in de hectiek die een maaltijd soms met zich meebrengt. Met jouw inzet wordt iedere maaltijd een feestje! Verder vind je het uiteraard leuk om met voeding bezig te zijn.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en is het voor jou geen probleem om wisselende diensten, ook in het weekend te werken.

Dit heb je in huis.
  • MBO werk- en denkniveau
  • Gastvrijheid en samenwerken, zit in je DNA
  • Je bent een teamplayer die klantgericht, professioneel en integer denkt én handelt.
  • Je bent flexibel en hebt een positieve instelling.

Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie op deze vacature. Eerst nog een paar vragen? Onze recruiters Marije van Delft en Rick Daniels vertellen je graag meer over het werk van een voedingsassistent(e) bij Lavendel en zijn te bereiken via marije.van.delft@dezorggroep.nl en Rick.Daniels@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.