De Zorggroep zoekt een

Voedingsassistent(e), PG plus Woonomgeving Lavendel

Dienstverband

1 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Alle korsten van de boterhammen geknipt en staan de geportioneerde maaltijden klaar op de buffetkar? Je neemt nog gauw een pak melk mee, dat drinkt meneer Jansen graag bij de maaltijd. Tijd voor de lunch, aan tafel!

Wat ga je doen?
De naam van je functie zegt het eigenlijk al, als voedingsassistent bied je ondersteuning aan de bewoners die dat nodig hebben tijdens het nuttigen van de maaltijd. Je helpt ook mee bij de voorbereiding; denk aan het portioneren van maaltijd, maar ook het aanbieden en uitserveren van eten en drinken. Als de maaltijd bijvoorbeeld op een andere manier geserveerd moet worden vanwege slikproblematiek, zorg jij ervoor dat dit gebeurd. Daarnaast houd je je ook bezig met het bewaren van voedsel. Ontdooien, opwarmen of afkoelen? Jij weet raad! De HACCP-richtlijnen zijn je goed bekend, veiligheid voor alles!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als voedingsassistent word je ingeschaald op basis van de cao VVT, in salarisschaal FWG 20, met een salaris van maximaal € 2.493,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. We bieden een contract voor de periode van 1 jaar (bij goed functioneren is er kans op verlenging). Het aantal uren per week is 16 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Voedingsassistent(e)?
Een enthousiaste en zelfstandige collega die beschikt over een goede portie teamspirit! Als voedingsassistent sta je in nauw contact met de bewoners en dat geeft je energie! Je straalt rust uit en kunt prima functioneren in de hectiek die een maaltijd soms met zich meebrengt. Met jouw inzet wordt iedere maaltijd een feestje! Verder vind je het uiteraard leuk om met voeding bezig te zijn. Heb je kennis van diëten of ben je bereid hier meer over te leren? Fijn! Die kennis komt goed van pas. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en is het voor jou geen probleem om verschillende diensten te werken.

Verder belangrijk:
  • Een diploma als Zorghulp (niveau 1), Voedingsassistent/Facilitair medewerker of Helpende (niveau 2)
  • Je bent bekend met de HACCP- richtlijnen
  • Heb je al ervaring in een soortgelijke functie? Dat is een mooie plus!
Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie op deze vacature. Eerst nog een paar vragen? Onze recruiters Sharel Driessen en Rick Daniels vertellen je graag meer over het werk van een voedingsassistent(e) bij Lavendel en zijn te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl en Rick.Daniels@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.